Byggfolie, det är bra att använda vid olika sorters byggen. Man har byggfolie som en slags spärr för luft eller ånga och man sätter det i ytterväggar, tak och golv. Du som är på jakt efter byggfolie till bra pris kan besöka T-Emballage. Hos dem hittar du P-märkt, åldringsbeständig polyetenfolie. 

Det som är utmärkande för denna typen av folie för bygg är att den är behandlad på ett sådant sätt så att den garanterar sin spänst och funktion i 50 år. Denna produkt är lufttät samt att den har en hög densitet, Det gör att den stoppar fukten redan i ångfas. Köper du byggfolie från T-Emballage så har du flera olika varianter att välja mellan så som T-Tät Premium, Standard och Robust.

Folie för byggen

Byggfolie är alltså bra att använda som en fuktspärr eller ångspärr. Det är enkelt att använda den och då du har flera olika sorter att välja mellan så kan du hitta det byggfolie som passar just ditt bygge. Hos T-Emballage finns det även en mängd andra bra produkter. Dessa produkter är anpassade för olika sorters byggen. Dessutom har de ett sortiment av olika sorters emballage. 

​Du hittar därmed kartonger, lådor, packningsmaterial och mycket mer. De har även ett sortiment av skyddsmaterial. Om du vill veta mer om vad detta företag kan erbjuda dig, eller om du vill se deras utbud så kan du besöka deras hemsida. Du kan så klart även kontakta dem direkt via deras kundtjänst om du har några frågor kring deras produkter.